Reviews

Op deze pagina leest u de reviews van onze cliënten. Wilt u meer weten over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Wilma van Schaffelaar

Stefan Boer is een uitstekende advocaat. Hij formuleert helder en reageert snel.

Jeanine Jansen

Heldere uitleg, duidelijk advies, prettige en snelle communicatie, bekwaam.

Bara2 Semsmieh

Een zeer professionele advocaat die me hielp mijn rechten te verkrijgen en een vergoeding te eisen voor de schade die ik heb geleden. Hartelijk dank.

Dirk van Genderen

Fantastische energieke raadsman, heeft ons bijgestaan in een letselschade zaak. Jorian is een betrokken raadsman en heeft ons op een professionele wijze door de zaak heen geholpen.

Krijno Verbruggen

Mijn ervaringen met dit kantoor zijn erg positief. Jorian is een betrokken en toegankelijke advocaat. Ik vond het erg prettig om samen met hem te werken, het voelde als een team. Uiteindelijk bleken we ook nog het winnende team te zijn :)

Sedd ss

Ik was overgestapt naar Jorian omdat ik niet tevreden was over mijn vorige belangenbehartiger. Mijn beste keuze ooit geweest ;). Mijn vorige belangenbehartiger wist geen raad met mijn zaak terwijl Jorian het zo uitgevogeld had. Jorian durft, streeft echt naar het beste voor zijn cliënten en zoekt dingen tot op de puntjes uit.

_ROD2538

Wat is úw verhaal?

Wij staan voor u klaar

U kunt direct contact met ons opnemen.
Bel of WhatsApp ons op 033 303 79 47.