Stefan Boer

  • Volledig gespecialiseerde letselschadeadvocaat
  • Werkervaring bij grote advocatenkantoren
  • Toegankelijke communicatie

Ik ben - net als Jorian - opgegroeid in de buurt van Rotterdam. Ik ben na de middelbare school Bedrijfskunde gaan studeren. Tijdens deze studie kreeg ik al snel in de gaten dat ik iets voor mensen wilde betekenen en niet voor bedrijven.

Het jaar daarna ben ik dan ook aan mijn rechtenstudie begonnen. Ik ben mij tijdens mijn studie steeds meer gaan toeleggen op het medisch aansprakelijkheidsrecht en ik heb daarom de master Gezondheidsrecht gevolgd en afgerond. Na mijn studie ben ik als bedrijfsjurist voor het Erasmus MC gaan werken en ik heb mij daar vooral met het medisch aansprakelijkheidsrecht beziggehouden. Ik voelde toen wel de behoefte om mij ook met ander soort letselschadezaken bezig te houden.

Kort daarna heb ik dan ook de overstap naar de letselschadeadvocatuur gemaakt. Ik heb in de zeven jaar daarna bij verschillende advocatenkantoor gewerkt, waaronder vier jaar bij SAP Letselschade Advocaten in Amersfoort. Ik woon inmiddels dan ook al bijna zeven jaar met veel plezier in Amersfoort.

Na de nodige werkervaring te hebben opgedaan en het certificaat van de Grotius specialisatieopleiding Personenschade te hebben behaald, heb ik mij bij Jorian aangesloten als mede-eigenaar van Solvit Letselschade Advocaten.

Mijn opleidingen en mijn werkervaring stellen mij in staat om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Naast kwaliteit van dienstverlening vind ik toegankelijk erg belangrijk. Mijn cliënten kunnen mij op vele manieren bereiken, waaronder via WhatsApp. Zo kunnen wij de lijnen kort houden en kan ik vragen direct beantwoorden en bepaalde zaken direct uit handen nemen. Dat is namelijk waar wij als kantoor voor staan: ontzorgen.

Ik weet inmiddels dat een letselschadezaak het prettigst verloopt als je op een constructieve manier met een aansprakelijke partij overlegt. Het belang van mijn cliënten staat daarbij natuurlijk voorop. Dit betekent dat ik doe wat nodig is om het optimale resultaat te bereiken. Een stap naar de rechter ga ik hierbij niet uit de weg. Ik ben namelijk niet voor niets advocaat geworden.

In het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten sta ik geregistreerd op de rechtsgebieden letselschaderecht en slachtofferrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht om elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op ieder rechtsgebied.