Kantoor Solvit Letselschade Advocaten

Over ons

Wij zijn Jorian van Oel en Stefan Boer, eigenaren van Solvit Letselschade Advocaten. Wij staan voor gespecialiseerde en laagdrempelige rechtsbijstand. Al onze advocaten beschikken over het LSA-keurmerk en wij behandelen  uitsluitend letselschadezaken. Zo kunnen wij onze cliënten rechtsbijstand van de hoogste kwaliteit bieden. Verder kunt u ons makkelijk en snel bereiken en wij leggen juridisch taalgebruik uit in begrijpelijk Nederlands.

De filosofie van het kantoor is dat voor ieder letselschadeslachtoffer maatwerkoplossingen moeten worden gevonden, waarbij zijn of haar wensen centraal staan. Vaak kan de gewenste oplossing in onderling overleg met de aansprakelijke partij worden bereikt. Soms is daarvoor echter tussenkomst van de rechter nodig. Als gespecialiseerde letselschade advocaten kunnen wij beide wegen met u bewandelen.

U bent van harte welkom voor een kopje koffie.

Solvit Letselschade Advocaten-3

Jorian van Oel

In 2021 heb ik Solvit Letselschade Advocaten opgericht. Daarvoor heb ik 6 jaar bij SAP Letselschade Advocaten in Amersfoort gewerkt. Ik vond het tijd voor een nieuwe koers. Wij stellen oplossingsgerichte en laagdrempelige rechtsbijstand centraal. Oplossingsgericht lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet in de letselschadebranche. Zaken duren vaak te lang en verlopen te stroperig. Wij luisteren goed naar wat onze cliënten willen en zorgen voor passende oplossingen.

Stefan Boer

Na mijn rechtenstudie ben ik als bedrijfsjurist bij het Erasmus MC begonnen, waarna ik vanaf 2016 als advocaat bij meerdere, grote letselschadekantoren heb gewerkt. Ik heb in al die jaren mijn eigen ideeën gekregen over hoe een letselschadezaak moet worden behandeld. Ik heb mij daarom in 2022 als mede-eigenaar bij Solvit Letselschade Advocaten aangesloten. Kwaliteit en toegankelijkheid zijn voor mij erg belangrijk. Met kwalitatief hoogstaand werk kan ik namelijk het optimale resultaat voor u bereiken. Vanwege mijn toegankelijke manier van communiceren voelt u zich in het hele proces gezien en gehoord.

LSA-fc

LSA Keurmerk

Al onze advocaten beschikken over het keurmerk van de Vereniging van Letselschade Advocaten. Om lid te worden van deze vereniging moet een advocaat aan strenge kwaliteitseisen- en waarborgen voldoen. Zo moeten zij een universitaire rechtenstudie en een postdoctorale specialisatieopleiding hebben afgerond. Verder moeten zij mimimaal 500 uur per jaar aan letselschadezaken besteden en aan permanente opleidingseisen voldoen. Zo bent u met inschakeling van een van onze advocaten altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardige bijstand.

_ROD2538

Wat is úw verhaal?

Wij staan voor u klaar

U kunt direct contact met ons opnemen.
Bel of WhatsApp ons op 033 303 79 47.