AdobeStock_275039799 (1)

Letsel

Het maakt niet uit wat voor soort letsel u heeft opgelopen, wij kunnen u helpen. Het meest voorkomende letsel is een breuk of hersenletsel. Soms is het letsel niet zo eenvoudig vast te stellen, bijvoorbeeld bij een whiplash. Hieronder geven wij een toelichting op veelvoorkomende soorten letsels.

Een breuk is een veelvoorkomend gevolg van een ongeval. Als u bijvoorbeeld als fietser wordt aangereden door een auto of tijdens uw werk van een ladder valt, dan is de kans op een breuk groot. Uw letsel zal makkelijk aan te tonen zijn. U zult daardoor dan ook al snel recht hebben op een schadevergoeding.

Bent u bijvoorbeeld na een val op uw hoofd terecht gekomen of met uw hoofd ergens tegenaan gebotst? Mogelijk heeft u dan hersenletsel opgelopen. Het herstel duurt dan vaak erg lang. Tijdens deze periode heeft u veel hulp nodig. Het is belangrijk om een gespecialiseerde advocaat in te schakelen om de benodigde hulp te regelen en een vergoeding van uw schade te krijgen. Wij nemen uw zorgen zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

AdobeStock_591794774 (1)

Soms heeft iemand klachten zonder dat dat de oorzaak door röntgenfoto’s of scans kan worden vastgesteld. Voorbeelden zijn een whiplash na een verkeersongeval of een postcommotioneel syndroom na letsel aan het hoofd. Hoewel de lichamelijke oorzaak van de klachten niet eenvoudig kan worden vastgesteld, kan gelukkig wel worden bewezen dat er daadwerkelijk klachten zijn. Als de klachten door het ongeval kunnen zijn veroorzaakt, het slachtoffer vóór het ongeval geen vergelijkbare klachten had en er geen andere oorzaak voor de klachten is, dan wordt ervan uitgegaan dat de klachten het gevolg zijn van het ongeval.

In de praktijk blijkt helaas dat er veel discussie ontstaat over het oorzakelijk verband tussen het ongeval en de klachten. In die gevallen is het goed denkbaar dat u naar de rechter moet stappen. Wij hebben ruime ervaring in dergelijke zaken.

Er is nog veel ander letsel mogelijk, denk aan een amputatie, spierscheuring of brandwonden. Ook in deze gevallen helpen wij u graag. Als het u toch nog niet duidelijk is of wij u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

_ROD2538

Wat is úw verhaal?

Wij staan voor u klaar

U kunt direct contact met ons opnemen.
Bel of WhatsApp ons op 033 303 79 47.