Hulp bij letselschade

Letselschade kan verschillende oorzaken hebben. Zo kunt u slachtoffer zijn van een ongeval, een medische fout of van een mishandeling. Wat de oorzaak van uw letsel ook is, in alle gevallen heeft u een heftige gebeurtenis meegemaakt en moet er veel worden geregeld. Wij nemen u deze zorgen zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich op uw herstel kunt richten. Waar kunnen wij u mee helpen?

Verkeersongeval

Bedrijfsongeval

Medische fout

Andere oorzaak

Schadevergoeding

Letsel

Weten waar u aan toe bent

Ons stappenplan

1

Informatie en advies

Wij adviseren u graag telefonisch of u uw letselschade op iemand kan verhalen. Als daar mogelijkheden voor bestaan, kunnen wij u bijstaan in de gehele zaak.

2

Aansprakelijk stellen

Namens u stellen wij de veroorzaker(s) van uw schade aansprakelijk. Vaak is dit een verzekeraar.

3

Schaderegeling

Als de aansprakelijkheid door een verzekeraar wordt erkend, zal de ‘schaderegeling’ worden opgestart. Dit betekent dat wij uw behoeften, medische situatie en schade nader in kaart brengen. Zolang u nog herstellende bent, zal uw schade tussentijds door de verzekeraar worden vergoed via zogenoemde voorschotten. Waar nodig wordt directe hulp voor u geregeld.

4

Medisch traject

Wanneer mogelijk zal uw ‘medische eindsituatie’ worden vastgesteld. Hiervan is sprake als u hersteld bent of uw situatie niet verder zal verbeteren. Deze situatie wordt vaak door een medisch deskundige vastgesteld. Wanneer sprake is van een medische eindsituatie is afhankelijk van het letsel dat u hebt opgelopen en de wijze waarop u herstelt. Voordat daarvan sprake is, wordt met medische informatie en medisch adviezen uw voorlopige situatie in kaart gebracht.

5

Overeenkomst

Als de medische eindsituatie is vastgesteld, kan een definitieve schadeberekening worden gemaakt. Hierbij wordt ook rekening gehouden met uw schade en behoeften in de toekomst. De afspraken over de definitieve schadeberekening worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst, die samen met de verzekeraar wordt gesloten.

_ROD2538

Wat is úw verhaal?

Wij staan voor u klaar

U kunt direct contact met ons opnemen.
Bel of WhatsApp ons op 033 303 79 47.